

“Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να τοποθετηθεί για όλα όσα έκανε ο κ. Παππάς και για τα οποία ήταν ενήμερος από την πρώτη στιγμή. Αλλά και για αυτά τα οποία έκανε ο κ. Καμμένος, για τις μεθοδεύσεις του οποίου γνώριζε, αλλά συνέχιζε να κυβερνά μαζί του”, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 104,6.
Σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις για τις συνομιλίες του στενού του συνεργάτη, αλλά και τις δράσεις του πρώην υπουργού Άμυνας, ο κ. Χρηστίδης υπογράμμισε ότι “όσο καλύπτει τον κ. Παππά και τον κ. Καμμένο, η ευθύνη πάει στον ίδιο τον κ. Τσίπρα, ο οποίος τους επέλεξε”, προσθέτοντας ότι “προκύπτει μία σειρά ευθυνών και αναλόγως με το φάκελο που θα έρθει, οι βουλευτές θα πράξουν”.
“Για τον ΣΥΡΙΖΑ η εξουσία ήταν μαγαζί γωνία. Και αυτό ήταν κάτι που εγκλώβισε πολλούς προοδευτικούς ανθρώπους, οι οποίοι δεν γνώριζαν τι θα έκανε η ηγετική ομάδα” τόνισε. Όπως σημείωσε ο κ. Χρηστίδης “ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργήθηκε μέσα στην κρίση, ως αποτέλεσμα του διχασμού και από την ρητορική μίσους και τους διαχωρισμούς, και τώρα που η κρίση μένει πίσω δεν μπορεί να βρει αφήγημα. Αλλά φαίνεται από τα σποτάκια, την Παπαδημούπολη, τις μπίζνες με το προσφυγικό, ότι δεν έχει καμία σχέση με το αξιακό πολιτικό πλαίσιο, που θα έπρεπε να σηματοδοτεί η κεντροαριστερά, η προοδευτική παράταξη”.
Σχετικά Νέα
Το ΠΑΣΟΚ για την επιτυχία της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών: Βαθιά ριζωμένο το πόλο στο αθλητικό dna και στην κουλτούρα των Ελλήνων
«Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών για το υπέροχο πασχαλιάτικο δώρο που προσέφερε.
Σωκράτης Φάμελλος: Συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών
Στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο World Cup στην Κίνα, από την Εθνική Ομάδα.
Ν. Κακλαμάνης: Τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης απέδειξαν ότι έχουν λαμπρό μέλλον
Τα συγχαρητήριά του στις εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών για το χρυσό και.
«Ημέρα χαράς, αγάπης και δύναμης! Χριστός Ανέστη!» – Ευχές Κυρ. Μητσοτάκη για το Πάσχα
Τις ευχές του για το Πάσχα έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μία ανάρτηση στο.