Π. Χρηστίδης: “Να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο ΠΑΣΟΚ”

“Μήνυμα αισιοδοξίας, δύναμης ένα μήνυμα προοπτικής της παράταξης του ΠΑΣΟΚ, που έχει ένδοξο παρελθόν, ελπιδοφόρο παρόν και έχει και προδιαγράφεται ένα λαμπρό μέλλον”, έστειλε ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Θεσσαλονίκη.

“Τον κρίσιμο ρόλο θα τον παίξουν ξανά οι μη προνομιούχοι του 2021, οι άνθρωποι που νιώθουν ότι οι πολιτικοί δεν τους αφουγκράζονται, δεν τους ακούν, όλα αυτά τα χρόνια και ότι η πολιτική έχει πολύ μεγάλη απόσταση από την καθημερινότητά τους. Αυτούς τους καθημερινούς ανθρώπους θέλω να εκφράσω με την υποψηφιότητά μου”, είπε ο κ. Χρηστίδης.

“Να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο ΠΑΣΟΚ”

Ταυτόχρονα, τόνισε ότι “έχει έρθει η ώρα να δημιουργήσουμε ένα νέο σύγχρονο και καινοτόμο, πρωτοποριακό, μοντέρνο ΠΑΣΟΚ, για να εκφράσει ξανά τα πλειοψηφικά ρεύματα της κοινωνίας των πολιτών που δεν μπορούν να εκφραστούν ούτε από τη συντήρηση αυτής της κυβέρνησης, της Νέας Δημοκρατίας, ούτε από τη συντήρηση, την οποία εξέφρασαν τα προηγούμενα χρόνια οι κυβερνητικές πολιτικές των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ”.

“Ζητώ τη στήριξη των πολιτών για να τα αλλάξουμε όλα”

“Ζητώ τη στήριξη των πολιτών για να τα αλλάξουμε όλα”, δήλωσε και συνέχισε: “Δική μας υποχρέωση, μετά τις 12 Δεκεμβρίου, είναι να σηματοδοτήσουμε την πολιτική ενότητα, να σηματοδοτήσουμε τις απαραίτητες ρήξεις και να βγούμε με τσαμπουκά, με τόλμη, με αποφασιστικότητα, να συγκρουστούμε με όλους όσους πρέπει να συγκρουστούμε”.

“Υπάρχουν μόνο χαμένες ευκαιρίες, όχι χαμένες ψήφοι”

Σε ερώτηση για τις δημοσκοπήσεις και την άποψη που ακούγεται ότι έχει διαμορφωθεί η πρώτη τριάδα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών και επομένως οι ψήφοι στους άλλους τρεις υποψήφιους είναι “χαμένες”, ο κ. Χρηστίδης απάντησε: “Υπάρχουν μόνο χαμένες ευκαιρίες, δεν υπάρχουν χαμένες ψήφοι και όποιος χρησιμοποιεί τέτοια αντίληψη, δεν έχει χώρο στη δική μας παράταξη”.

Ο Παύλος Χρηστίδης επισκέφθηκε το νοσοκομείο “Ιπποκράτειο” και είπε ότι διαπίστωσε την υπερπροσπάθεια που καταβάλλει το ανθρώπινο δυναμικό. Σημείωσε πως το ΕΣΥ και οι άνθρωποί του δεν ενισχύθηκαν έγκαιρα από την κεντρική διοίκηση και ζήτησε την ουσιαστική ενίσχυσή του, στη βάση των προτάσεων που είχε καταθέσει η Φώφη Γεννηματά.

Στις 19.30, ο κ. Χρηστίδης θα μιλήσει στο καφέ oval.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα