Π. Χρηστίδης: Ήταν ο φάρος της αισιοδοξίας μας σε πάρα πολλά σκοτάδια που αντιμετώπισε η παράταξη

Στη Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε ο Παύλος Χρηστίδης σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Η Φώφη Γεννηματά άνοιξε την αγκαλιά της σε όλους, ενσωμάτωσε νέους ανθρώπους, παλιότερους που την αμφισβητούσαν ή την αδίκησαν στο παρελθόν και πήγαινε πάντα με αυτό το υπέροχο χαμόγελο που είχε και έλαμπε στις ψυχές μας. Ήταν ο φάρος της αισιοδοξίας μας σε πάρα πολλά σκοτάδια, τα οποία αντιμετώπισε η παράταξη τα τελευταία χρόνια” περιέγραψε.
“Η αξιοπρέπειά της, το ήθος της, η ζεστασιά της ήταν κάτι το οποίο σε εμάς που ήμασταν κοντά έβγαινε διαρκώς. Ήταν μια καταπληκτική οικοδέσποινα, ένας άνθρωπος που όταν καθόταν στο τραπέζι κοιτούσε πώς ο καθένας θα πάρει αυτό που του αναλογεί” πρόσθεσε.

“Ήταν μια γυναίκα πολύ αποφασιστική που μας έδειξε και μας έμαθα πώς είναι να μην κάνεις πίσω. Δύο ημέρες πριν μπει στο νοσοκομείο ήμασταν μαζί σε περιοδεία στη Ρόδο, όπου έκανε μια ομιλία 45 λεπτών, βγάζοντας όλο της το όραμα για το μέλλον της παράταξης και πώς μπορεί να γίνει πρωταγωνίστρια των εξελίξεων” είπε ο κ. Χρηστίδης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα