

Ουρές μεταναστών και προσφύγων σχηματίστηκαν και σήμερα στη Μυτιλήνη, αιτία η αλλαγή του τρόπου έκδοσης του ΑΦΜ για τους αιτούντες άσυλο καθώς μέχρι τώρα αυτός εκδίδονταν μέσω αιτήσεως που διαχειριζόταν η Υπηρεσία Ασύλου που γνωμάτευε τη γνησιότητα του τριπτύχου του κάθε αιτούντα άσυλο.
Πλέον το αίτημα υποβάλλεται απευθείας στη ΔΟΥ η οποία και ελέγχει το σύνολο των εγγράφων του κάθε αιτούνται άσυλο. Η αλλαγή αυτή από μέρους της Κυβέρνησης έχει δημιουργήσει αυτή την εκρηκτική κατάσταση.
Αγνωστο παραμένει μέχρι πότε θα διαρκέσει αυτή η ταλαιπωρία τόσο των πολιτών της Λέσβου αλλά και των προσφύγων και μεταναστών. Μέχρι και σήμερα δεν έχει ενδιαφερθεί, ή παρέμβει κάποιο κυβερνητικό στέλεχος τόσο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ή του Υπουργείου Οικονομικών για την επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει.
Πηγή: Το Νησί
Σχετικά Νέα
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.