

Εκατοντάδες είναι οι πολίτες που έσπευσαν μαζικά για rapid test στα σημεία δειγματοληπτικών ελέγχων του ΕΟΔΥ στη Θεσσαλονίκη, μετά την αύξηση ρεκόρ στα κρούσματα.
Στη νότια πύλη της ΔΕΘ, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία που διενεργούνται έλεγχοι για τον κορονοϊό, η ουρά που σχηματίστηκε ήταν δεκάδων μέτρων, με τον κόσμο να περιμένει με αποστάσεις αλλά και υπομονή, τη σειρά του.
Σημειώνεται ότι χθες η Θεσσαλονίκη κατέγραψε ρεκόρ κρουσμάτων, αγγίζοντας τα 3500, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία.


Μεγάλη ήταν η ουρά και στο Περιστέρι, στο σημείο που βρισκόταν η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ που διενεργεί rapid test στους πολίτες. Αρκετοί από αυτούς που βρέθηκαν στο σημείο ανέφεραν μάλιστα, ότι εμφάνισαν συμπτώματα, όπως πονοκέφαλο ή συνάχι. Στο συγκεκριμένο σημείο χθες, Τετάρτη, διενεργήθηκαν 731 τεστ και εντοπίστηκαν 62 θετικά, ένα ποσοστό της τάξεως του 8,48% δηλαδή σχεδόν ένας στους δέκα πολίτες.
Σχετικά Νέα
-
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.