

Ο επιτελάρχης του Ουκρανού προέδρου, Αντρέι Γερμάκ απέκλεισε σήμερα τη σύναψη οποιαδήποτε συμφωνίας με τη Ρωσία για όσο συνεχίζεται ο πόλεμος, τονίζοντας ότι η Μόσχα θα χρησιμοποιήσει μια παύση των εχθροπραξιών για να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της και να συγκεντρώσει πόρους.
«Για τη Ρωσία, αυτός είναι ένας πόλεμος καταστροφής – για εμάς, αυτός είναι ένας πόλεμος επιβίωσης. Και όσο προσπαθούν να μας εξαλείψουν ως κράτος και ως έθνος, οποιεσδήποτε συμφωνίες με τη Ρωσία θα είναι καταδικασμένες», έγραψε στο twitter ο Γερμάκ.
Η Μόσχα ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι αναστέλλει τη συμμετοχή της στη συμφωνία εξαγωγής αγροτικών προϊόντων από τα λιμάνια της Ουκρανίας.
Σχετικά Νέα
Πουέρτο Ρίκο: Η κυβέρνηση απαιτεί απαντήσεις από τη Luma για το γενικό μπλακ άουτ
Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται η ενεργειακή κρίση στο Πουέρτο Ρίκο, μετά το γενικευμένο μπλακ.
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.