

Η Ουκρανία ζήτησε σήμερα την έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ μετά τα φονικά πλήγματα της Ρωσίας στο Κίεβο και άλλες πόλεις, δήλωσε Ουκρανός αξιωματούχος στο κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ukrinform.
“Μόλις υπέγραψα μια επιστολή προς τον πρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ζητώντας του να συγκαλέσει το συντομότερο δυνατόν το Συμβούλιο Ασφαλείας σε σχέση με την κλιμάκωση της πυραυλικής τρομοκρατίας που ασκεί η Ρωσία εναντίον αμάχων στην Ουκρανία”, δήλωσε ο Άντριι Μέλνικ, πρεσβευτής της Ουκρανίας στον ΟΗΕ, στο πρακτορείο Ukrinform.
Σχετικά Νέα
Axios: Το Ισραήλ ζητά τη βοήθεια των ΗΠΑ για την απομακρυνση Παλαιστινίων από τη Γάζα – Στην Ουάσινγκτον ο επικεφαλής της Μοσάντ
Ο επικεφαλής της Μοσάντ, της ισραηλινής υπηρεσίας κατασκοπείας, επισκέφτηκε αυτή την εβδομάδα την Ουάσινγκτον.
Η Meta απορρίπτει τις πιέσεις των Βρυξελλών για τους κανόνες Τεχνητής Νοημοσύνης
Ητεχνολογική εταιρεία Meta έγινε την Παρασκευή η πρώτη από τις μεγάλες εταιρείες του κλάδου.
Επιστολή Πάουελ για την κριτική του Λευκού Οίκου σχετικά με τις ανακαινίσεις της Fed
Επιστολή στον Ρας Βάουτ, διευθυντή του Γραφείου Διαχείρισης και Προϋπολογισμού του Λευκού Οίκου απηύθυνε.
Στις ΗΠΑ ο αρχηγός της Μοσάντ – Ζήτησε βοήθεια για την απομάκρυνση των Παλαιστινίων από τη Γάζα
Την Ουάσιγκτον επισκέφθηκε αυτή την εβδομάδα ο διευθυντής της ισραηλινής υπηρεσίας κατασκοπείας Μοσάντ ζητώντας.