

Επίθεση με πυραύλους στη πόλη Χόρτκιβ της δυτικής Ουκρανίας είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί μερικώς μια στρατιωτική εγκατάσταση και να τραυματιστούν 22 άνθρωποι, όπως ανέφερε σε διαδικτυακή ενημέρωση ο κυβερνήτης της περιοχής Τερνόπιλ.
Ο Βολοντίμιρ Τρους δήλωσε ότι τέσσερις πύραυλοι έπληξαν την πόλη, σε απόσταση 75 χιλιομέτρων νότια του Τερνόπιλ, χθες βράδυ.
“Όλοι οι πύραυλοι προήλθαν από τη Μαύρη Θάλασσα. Μια στρατιωτική εγκατάσταση καθώς και μη στρατιωτικές εγκαταστάσεις καταστράφηκαν μερικώς. Δεν υπάρχουν νεκροί αλλά έχουμε τραυματίες – 22 άνθρωποι νοσηλεύονται”, δήλωσε ο Τρους, προσθέτοντας ότι μεταξύ των τραυματιών είναι και ένα 12χρονο παιδί. Σύμφωνα με τον ίδιο, καταστράφηκαν τέσσερα κτίρια διαμερισμάτων.
Σχετικά Νέα
Ο Ζελένσκι ελπίζει σε «ηθική και πνευματική υποστήριξη» από τον Βατικανό – Ο Πούτιν προσβλέπει σε εποικοδομητικό διάλογο με τον νέο πάπα
Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι συνεχάρη σήμερα τον πάπα Λέοντα ΙΔ΄ για την εκλογή.
Η Ευρώπη κλείνει τα 75 – Ένα κάλεσμα αφύπνισης
Αυτό που ξεκίνησε ως μια Κοινότητα Άνθρακα και Χάλυβα με τη συμμετοχή 6 χωρών.
Κόστα, Φον Ντερ Λάιεν και Μερτς συγχαίρουν τον πάπα Λέοντα για την εκλογή του
Τον νέο επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Λέοντα 14ο, συνεχάρησαν με κοινή δήλωσή τους, ο.
Τραμπ: Δεν θα εκπλησσόταν εάν επιταγχανόταν μια εμπορική συμφωνία με το Πεκίνο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως πιστεύει ότι η Κίνα θέλει.