

Το πρώτο φορτηγό πλοίο μετά τη ρωσική εισβολή έφτασε στο ουκρανικό λιμάνι της Μαύρης Θάλασσας Τσορνομόρσκ για να μεταφέρει σιτηρά στις διεθνείς αγορές,όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υποδομών της Ουκρανίας.
Νωρίτερα σήμερα, τέσσερα πλοία που μεταφέρουν ουκρανικά αγροτικά προϊόντα απέπλευσαν από ουκρανικά λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας, στο πλαίσιο της συμφωνίας για την επανέναρξη των εξαγωγών σιτηρών της χώρας διά θαλάσσης.
«Το πλοίο FULMAR S έφτασε στο λιμάνι του Τσορνομόρσκ και είναι έτοιμο για φόρτωση», ανέφερε το υπουργείο στο Facebook.
Σχετικά Νέα
Ουκρανία: Kαι αν βαρεθεί ο Τραμπ;
Ποιο είναι ακριβώς το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων που εκκίνησε ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μόσχα; Μπορούν.
Κρεμλίνο: Πρόθυμος ο Πούτιν να συζητήσει την έκκληση Ζελένσκι για παύση των επιθέσεων σε πολιτικές υποδομές
Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει την πρόταση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για.
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.