

Το δεύτερο εμπορικό πλοίο που έφτασε σε ουκρανικό λιμάνι μετά την έναρξη της εισβολής της Ρωσίας, έδεσε στο λιμάνι του Τσορνομόρσκ και είναι έτοιμο να φορτώσει σιτηρά, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υποδομών της Ουκρανίας.
«Το OSPREY S είναι έτοιμο να εξαγάγει 30.000 τόνους καλαμποκιού», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Υποδομών Ολεκσάντρ Κομπράκοφ.
Υπενθυμίζεται ότι το Razoni, τo πρώτο πλοίο που αναχώρησε από την Μαύρη Θάλασσα έπειτα από την εισβολή της Ρωσίας, φορτωμένο με περίπου 26.500 τόνους καλαμποκιού iβρίσκεται αγκυροβολημένο στη Μεσόγειο Θάλασσα, αναζητώντας νέο προορισμό αφού απορρίφθηκε από τον αγοραστή του στο Λίβανο λόγω καθυστέρησης των όρων παράδοσης (πάνω από 5 μήνες).
Σχετικά Νέα
-
Το Χάρβαρντ προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Τραμπ για τις περικοπές χρηματοδότησης
Σε μετωπική σύγκρουση με τον Λευκό Οίκο οδηγείται το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, το οποίο κατέθεσε.
ΗΠΑ: Μεσίστιες οι σημαίες σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια.
Ζελένσκι: Περιμένουμε σαφή απάντηση από τη Ρωσία στην πρόταση για νέα εκεχειρία σε μη στρατιωτικές υποδομές
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε απόψε ότι θέλει μια «σαφή απάντηση» από.
Ο Τραμπ θα παραστεί στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι θα πάει στην κηδεία του πάπα.