

Ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών, Πέτερ Σιγιάρτο, δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Μόσχα ότι είναι «φύσει αδύνατον» να διασφαλισθεί η ενεργειακή ασφάλεια της χώρας του χωρίς ρωσικές ενεργειακές εισαγωγές.
Μιλώντας στον Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, ο Σιγιάρτο είπε επίσης πως αναμένει ο επόμενος χειμώνας να είναι πιο δύσκολος, λαμβάνοντας υπόψη τις πιο περιορισμένες ρωσικές ενεργειακές προμήθειες και την έλλειψη οποιωνδήποτε εγγυήσεων ότι ο καιρός θα είναι ήπιος.
Πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ουκρανία: Kαι αν βαρεθεί ο Τραμπ;
Ποιο είναι ακριβώς το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων που εκκίνησε ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μόσχα; Μπορούν.
Κρεμλίνο: Πρόθυμος ο Πούτιν να συζητήσει την έκκληση Ζελένσκι για παύση των επιθέσεων σε πολιτικές υποδομές
Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει την πρόταση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για.
Ένας αγώνας εξουσίας στο Βατικανό ξεκινά: Θα βγει από το κονκλάβιο ένας «αντι Φραγκίσκος» πάπας;
Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος «επέστρεψε στο σπίτι του Πατέρα» όπως ανακοίνωσε ο Ιρλανδοαμερικανός καρδινάλιος.
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν ένα νέο χρώμα
Χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνική μια ομάδα επιστημόνων κατάφερε να διεγείρει συγκεκριμένα φωτοευαίσθητα κύτταρα του.