

Ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών, Πέτερ Σιγιάρτο, δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Μόσχα ότι είναι «φύσει αδύνατον» να διασφαλισθεί η ενεργειακή ασφάλεια της χώρας του χωρίς ρωσικές ενεργειακές εισαγωγές.
Μιλώντας στον Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, ο Σιγιάρτο είπε επίσης πως αναμένει ο επόμενος χειμώνας να είναι πιο δύσκολος, λαμβάνοντας υπόψη τις πιο περιορισμένες ρωσικές ενεργειακές προμήθειες και την έλλειψη οποιωνδήποτε εγγυήσεων ότι ο καιρός θα είναι ήπιος.
Πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.