

Πράκτορες του FBI περικύκλωσαν το σπίτι του Ρώσου ολιγάρχη Όλεγκ Ντεριπάσκα στην Ουάσιγκτον, όπου διενεργούν έρευνες στο πλαίσιο «δραστηριοτήτων επιβολής του νόμου», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου NBC News, επικαλούμενος εκπρόσωπο του FBI.
Ο Τομ Γουίντερ του NBC δήλωσε ότι ομοσπονδιακοί πράκτορες βρίσκονταν έξω από το σπίτι του, αποκλείοντας την πρόσβαση σ’ αυτό. Οι εκπρόσωποι του FBI (Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών) δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι για να σχολιάσουν την αναφορά αυτή.
Ο Ντεριπάσκα, ο οποίος είναι ένας δισεκατομμυριούχος με επιρροή και συνεργάτης του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει μπει στη μαύρη λίστα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ουάσιγκτον είχε προηγουμένως αποσύρει τις κυρώσεις που είχε επιβάλλει στις δύο κύριες εταιρείες του, του γίγαντα αλουμινίου Rusal και της μητρικής του En+ Group.
Ο ίδιος ο Ντεριπάσκα είχε υποβάλει αγωγή για την άρση των κυρώσεων, αλλά η αγωγή του απορρίφθηκε τον Ιούνιο.
Σχετικά Νέα
Amazon: Διέψευσε ότι σχεδιάζει να δείχνει στην πλατφόρμα την επιβάρυνση των τιμών από τους δασμούς Τραμπ
Η Amazon διέψευσε ένα δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο αμερικανικός κολοσσός εμπορίου σχεδιάζει να.
Δημοσκόπηση: Πρώτη η ακροδεξιά AfD στη Γερμανία
Μια βδομάδα πριν από την ανάδειξη του Φρίντριχ Μερτς στη θέση του καγκελάριου από.
Carlsberg: Οι Δανοί μποϊκοτάρουν την Coca-Cola
Οι Δανοί καταναλωτές μποϊκοτάρουν την Coca-Cola, σύμφωνα με την Carlsberg, η οποία εμφιαλώνει τα.
Δασμοί-Αυτοκίνητα: Ο Τραμπ προσφέρει μερική απαλλαγή σε όσους κατασκευάζουν στις ΗΠΑ
Απαλλαγή μέρους των δασμών ύψους 25% σε ορισμένα οχήματα ανακοίνωσε την Τρίτη ο υπουργός.