

Έντονη φημολογία υπάρχει τις τελευταίες ώρες αναφορικά με τον Αμπντουλάχ Οτσαλάν, καθώς ουκ ολίγοι μέσω social media εκφράζουν την ανησυχία τους ότι ο Κούρδος ιδρυτής του PKK έχει πεθάνει στην τουρκική φυλακή, όπου κρατείται εδώ και χρόνια. Τούρκος εισαγγελέας πάντως διέψευσε τις φήμες.
Την Δευτέρα (15/03) το δικηγορικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι δεν έχει καταστεί εφικτό εδώ και μήνες να επικοινωνήσει μαζί του. Τονίζεται ότι η τελευταία φορά που μίλησαν μαζί του ήταν τηλεφωνικά τον περασμένο Απρίλιο και ζητούν να ανοίξει ο δίαυλος επικοινωνίας μαζί του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε διάφορες χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, έγιναν ή πρόκειται να γίνουν συγκεντρώσεις για τον Οτσαλάν.
Σχετικά Νέα
Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη-Μελόνι: Στο επίκεντρο άμυνα, μεταναστευτικο και σιδηρόδρομοι
Σε εξέλιξη είναι κατ’ ιδίαν συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια.
Οι υποψήφιοι για την προεδρία της Νότιας Κορέας ξεκίνησαν την προεκλογική τους εκστρατεία
Οι διεκδικητές της προεδρίας στη Νότια Κορέα ξεκίνησαν σήμερα την προεκλογική τους εκστρατεία με.
«Βουτάνε» οι μετοχές φαρμακευτικών μετά το σχέδιο Τραμπ για μείωση τιμών 80%
Σημαντικές απώλειες καταγράφουν οι μετοχές των φαρμακευτικών εταιρειών σε όλο τον κόσμο μετά τη.
Wall Street: Άνοδος στα futures μετά την συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας
Δυνατή ώθηση παίρνουν οι αμερικανικές μετοχές την Δευτέρα, μετά την είδηση πως οι ΗΠΑ.