ΟΣΕ – Νέα καταγγελία Γενηδούνια: Κομμένα καλώδια ηλεκτροκίνησης και ζώα πάνω στις γραμμές

Σε μια ακόμη πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ Κώστας Γενηδούνιας.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Facebook, ο Κώστας Γενηδούνιας επισυνάπτει ένα βίντεο και μία φωτογραφία που αποτυπώνουν την κακή κατάσταση στην οποία παραμένει το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας, λίγους μήνες μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη.

Ο πρόεδρος των μηχανοδηγών επισημαίνει ότι οι εικόνες αποτυπώνουν «μια εγκαταλελειμμένη σιδηροδρομική υποδομή», συμπληρώνοντας ότι «οι σιδηροδρομικοί είτε έρχονται αντιμέτωποι με την πανίδα του οικοσυστήματος, είτε με κομμένα καλώδια ηλεκτροκίνησης».

Ο Κώστας Γενηδούνιας σχολιάζει μάλιστα καυστικά ότι «οι κυβερνητικοί μας κατηγορούν κατά τα λοιπά γιατί διαμαρτυρόμαστε».

Η ανάρτηση του Κώστα Γενηδούνια στο Facebook:

«Οι 2 όψεις του ίδιου νομίσματος. Και στις 2 φωτογραφίες (το ένα video που προκαλεί γέλιο με την τραγικότητα του) οι σιδηροδρομικοί δίνουν την καθημερινή τους μάχη σε μια εγκαταλελειμμένη σιδηροδρομική υποδομή.

«Οι 2 όψεις του ίδιου νομίσματος. Και στις 2 φωτογραφίες (το ένα video που προκαλεί γέλιο με την τραγικότητα του) οι σιδηροδρομικοί δίνουν την καθημερινή τους μάχη σε μια εγκαταλελειμμένη σιδηροδρομική υποδομή.

3 μήνες μετά τα Τέμπη (που η μονταζιέρα ΔΕΝ ξεχνιέται όπως & η προσπάθεια να «εξαφανιστεί» το έγκλημα από την προεκλογική ατζέντα), βλέπουμε πως στις 2 πύλες εισόδου της χώρας οι σιδηροδρομικοί είτε έρχονται αντιμέτωποι με την πανίδα του οικοσυστήματος, είτε με κομμένα καλώδια ηλεκτροκίνησης (για 2η φορά σε μια βδομάδα).

Οι κυβερνητικοί μας κατηγορούν κατά τα λοιπά γιατί διαμαρτυρόμαστε. Το video χτεσινό, η φωτό σημερινή. Καλημέρα από εμάς που ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ τον αγώνα μας. Μαθημένοι στα δύσκολα»

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα