

Ο Βίκτορ Όρμπαν δήλωσε σήμερα Κυριακή ότι οι ανατολικές και δυτικές χώρες της ΕΕ θα πρέπει να βρουν μία συμβιβαστική λύση για το μέλλον της.
“Είμαστε μέλος της Ένωσης και θα παραμείνουμε μέλος της,” δήλωσε ο Ούγγρος Πρωθυπουργός σε διάσκεψη του κυβερνώντος κόμματος (Fidesz).
Ωστόσο, αναφερόμενος στην κριτική που δέχεται η Ουγγαρία για την τήρηση του νόμου από άλλες χώρες-μέλη της ΕΕ, ο ίδιος πρόσθεσε: “Αυτή είναι η χώρα μας, το σπίτι μας και η ζωή μας και κανένας άλλος εκτός των Ούγγρων μπορεί να αποφασίσει για αυτό.”
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ανγκόλα: Πάνω από 20.000 κρούσματα χολέρας από τον Ιανουάριο
Πάνω από 20.000 εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα χολέρας έχουν καταγραφτεί στην Ανγκόλα από τον Ιανουάριο.
Πάνω από 20.000 κρούσματα χολέρας τους τελευταίους τέσσερις μήνες στην Ανγκόλα
Πάνω από 20.000 εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα χολέρας έχουν καταγραφτεί στην Ανγκόλα από τον Ιανουάριο.
Ο Καντάφι είχε προειδοποιήσει την ΕΕ για το πρόβλημα του μεταναστευτικού που η ίδια προκάλεσε
Επιμέλεια: Γιάννα Μυράτ Η πολυετής κρίση του μεταναστευτικού στα νότια σύνορα της Ευρώπης σήμερα.
Κλ. Σέινμπαουμ: Παράδειγμα για τον κόσμο ολόκληρο ο εκλιπών πρώην πρόεδρος της Ουρουγουάης Χοσέ Μουχίκα
Η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούδια Σέινμπαουμ απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη του Ουρουγουανού πρώην.