

Και επίσημα βουλευτής του Ποταμιού είναι από το πρωί της Πέμπτης η Αντιγόνη Λυμπεράκη, η οποία κατέλαβε την έδρα του Γιώργου Αμυρά.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αμυράς είχε εκλεγεί βουλευτής με το Ποτάμι, κατέληξε στη ΝΔ και στη συνέχεια παραιτήθηκε ώστε να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο της Πειραιώς. Έτσι, η έδρα του επέστρεψε στο Ποτάμι και στην πρώτη επιλαχούσα, δηλαδή την κ. Λυμπεράκη.
«Επιστρέφω στη Βουλή σε μία λαμπρή ημέρα, την επόμενη που βγήκε η πρώτη φωτογραφία για τις μαύρες τρύπες και σε όλη την ταραχή που φέρνει στην Ευρώπη το Brexit και η αβεβαιότητα», τόνισε μεταξύ άλλων στην πρώτη της δήλωση ως μέλος του κοινοβουλίου.
Η κ. Λυμπεράκη έδωσε πολιτικό όρκο.
Σημειώνεται ότι η κ. Λυμπαράκη θα λογίζεται ως ανεξάρτητη βουλευτίνα, καθώς η ΚΟ του Ποταμιού διαλύθηκε όταν ανεξαρτητοποιήθηκαν οι Γιώργος Αμυράς και Γρηγόρης Ψαριανός.
Σχετικά Νέα
-
Στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Παιανίας ο Κυρ. Μητσοτάκης – Το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον Υπουργό Βιομηχανίας των ΗΑΕ
Στο πλαίσιο της άμεσης επαφής με τους πολίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί σήμερα.
Στη Ζαγορά Πηλίου και στον Βόλο αύριο ο Νίκος Ανδρουλάκης
Στη Ζαγορά Πηλίου θα περιοδεύσει το πρωί της Παρασκευής (2/5) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος.
Κ. Βελόπουλος για την επίθεση στη Νομική: «Απαιτούμε την άμεση σύλληψη των φυσικών και των ηθικών αυτουργών»
«Νόμος και τάξη στα πανεπιστήμια σημαίνει: Όποιος φοράει κουκούλες και δέρνει, όποιος ασκεί βία,.
Τη δικογραφία για τα Τέμπη μελετούν τα κόμματα: Ζητούν να μην ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με Τριαντόπουλο
Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η ανάγνωση από τους βουλευτές της ογκoδέστατης δικογραφίας για τα.