Οριακά κέρδη στη Wall εν αναμονή Τραμπ

Με μικρά κέρδη συνεχίζουν τις σημερινές συναλλαγές οι τρεις βασικοί δείκτες της Wall Street με τους επενδυτές να υποδέχονται με αισιοδοξία τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ντόναλντ Τραμπ να παγώνει τους δασμούς στα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιώσει και ο ίδιος σε αποψινή του ομιλία στη Νέα Υόρκη.

Όπως αναφέρουν τα ξένα πρακτορεία οι επενδυτές έχουν επικεντρωθεί στις διαπραγματεύσεις μεταξύ ΗΠΑ Ευρώπης και Κίνας για τη διευθέτηση των μεταξύ τους εμπορικών σχέσεων.

Σε αυτό το κλίμα, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones κερδίζει 47 μονάδες ή 0,17% στις 27.739 μονάδες και ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq ενισχύεται κατά 32 μονάδες ή 0,39% και κινείται στις 8.497 μονάδες. O S&P 500 κερδίζει 10 μονάδες ή 0,34% στις 3.097 μονάδες.

Στα εταιρικά νέα, η μετοχή της Tyson Foods κερδίζει 4,27% παρά το γεγονός ότι η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη και λεσοδα που υπολείπονταν των εκτιμήσεων των αναλυτών.

Στον αντίποδα, η μετοχή της Advance Auto Parts Inc χάνει 7% καθώς η εταιρεία ενώ κατέγραψε κέρδη τριμήνου που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις,, η επίδοσή της στις πωλήσεις μεταξύ των ίδιων καταστημάτων δεν ήταν αξιόλογη.

Νωρίτερα, με οριακά κέρδη έκλεισαν τις σημερινές συναλλαγές οι ασιατικές αγορές με τον Shanghai Composite να κερδίζει 0,2%.

Σχετικά Νέα