Οργή με καταγγελίες από πλημμυροπαθείς για εισπρακτικές που καλούν για χρέη

Οργή προκαλούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τις πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας.

Ως μη γενόμενοι θεωρούνται οι 42 πλειστηριασμοί σπιτιών που έγιναν τις τελευταίες ημέρες στις πληγείσες –από την κακοκαιρία Daniel– περιοχές της Θεσσαλίας, μετά από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) για την αναστολή μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης (πλειστηριασμών) στην Περιφέρεια Θεσσαλίας λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, με ισχύ από 6 Σεπτεμβρίου έως 10 Νοεμβρίου.

Καταγγελίες από πλημμυροπαθείς για εισπακτικές που καλούν για αποπληρωμή χρεών

Την ίδια ώρα, οργή προκαλεί η καταγγελία, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, και αναφέρει πως εισπρακτικές εταιρείες συνεχίζουν να καλούν πλημμυροπαθείς για την αποπληρωμή των χρεών τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Open, τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν αρκετές οχλήσεις στους κατοίκους των πλημμυροπαθών περιοχών, με τα funds να κάνουν λόγο πως λειτουργούν διαφορετικά σε σχέση με τις συστημικές τράπεζες. Υπενθυμίζεται πως ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί και μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπου εισπρακτική εταιρεία είχε καλέσει την οικογένεια θύματος, για να αποπληρώσει το χρέος της.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα