

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 26 Αυγούστου, στην Ορεστιάδα, κατά την διάρκεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Φανούρεια 2022», χορευτής κατέρρευσε και τελικά πέθανε μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνιση του με το χορευτικό συγκρότημα στο οποίο συμμετείχε.
Ωστόσο, μόλις ολοκληρώθηκαν οι χοροί που παρουσίασαν, κατέρρευσε. Αμέσως έτρεξαν κοντά του γιατρός, νοσηλευτής και τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού που είχαν φροντίσει οι διοργανωτές να βρίσκονται συνέχεια στο χώρο των εκδηλώσεων και προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες για να τον επαναφέρουν στην ζωή.
Επιτόπου έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας, αλλά οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατο του.
Δίπλα του βρισκόταν από την πρώτη στιγμή η σύζυγος του, η οποία είναι και αυτή χορεύτρια στον ίδιο σύλλογο της Κομοτηνής και παρακολουθούσε σοκαρισμένη την τραγική εξέλιξη, όπως και οι υπόλοιποι συνάδερφοι του από το Σύλλογο Ανατολικωρομυλιωτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά του, αλλά αγαπούσε πολύ τον χορό και συνέχισε να χορεύει και να συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις του συλλόγου της Κομοτηνής.
Το τραγικό αυτό γεγονός επισκίασε τις εκδηλώσεις και οι διοργανωτές πρότειναν να διακοπούν. Ωστόσο, οι άνθρωποι από τον σύλλογο της Κομοτηνής ζήτησαν να συνεχιστούν κανονικά, ενώ οι ίδιοι φυσικά αποχώρησαν σοκαρισμένοι από την απώλεια του φίλου και συναδέρφου τους.
Σχετικά Νέα
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.