

Σε λειτουργία τέθηκε από την Τρίτη, 13 Οκτωβρίου η ηλεκτρονική εφαρμογή (https://tritsis.opekepe.gr/) του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχουν Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) μέσω της οποίας θα στηριχθούν οι δήμοι κατά τη διαδικασία ένταξής τους στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», το οποίο υλοποιεί το υπουργείο Εσωτερικών.
Όπως αναφέρει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων «με τη συγκεκριμένη εφαρμογή δίνεται η δυνατότητα στους Δήμους να εκδώσουν ηλεκτρονικά τη «Βεβαίωση ΟΠΕΚΕΠΕ για εξυπηρετούμενο πληθυσμό» η οποία αποτελεί απαραίτητο δικαιολογητικό του αιτήματός τους για την υλοποίηση έργων αγροτικής οδοποιίας στις περιοχές αρμοδιότητάς τους».
Σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» έχει ως σκοπό την «εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδιασμού αναπτυξιακής προοπτικής και κοινωνικής αλληλεγγύης μέσω των φορέων της αυτοδιοίκησης και ειδικότερα της Πρόσκλησης ΑΤ05 με τίτλο “Ανάπτυξη της υπαίθρου-Αγροτική Οδοποιία”, οι Δήμοι της χώρας δύνανται να υποβάλουν προτάσεις έργων, για τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των βασικών υποδομών τους».
Το συγκεκριμένο αίτημα εντάσσεται στο πλαίσιο εφαρμογής της Πρόσκλησης ΑΤ05 με τίτλο “Ανάπτυξη της υπαίθρου-Αγροτική Οδοποιία”, μέσω της οποίας οι δήμοι της χώρας έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προτάσεις έργων, για τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των βασικών υποδομών τους.
Σχετικά Νέα
Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 25 Απριλίου
Συνολικά 1.253.742.257,83 ευρώ θα καταβληθούν σε 2.530.742 δικαιούχους από σήμερα 22 Απριλίου έως τις.
Κορκίδης: Οι τρεις λόγοι της αύξησης του κύκλου εργασιών το φετινό Πάσχα
Ενθαρρυντική είναι η πρώτη αποτίμηση της πασχαλινής αγοράς, τόσο για την έναρξη όσο και.
-
Wall Street: Κλείσιμο με σημαντική πτώση
Σε νέο sell-off «παραδόθηκε», τη Δευτέρα, το χρηματιστήριο της Wall Street, στη σκιά της.
ΑΑΔΕ: Σε ποιους κλάδους απλώνεται το “ψηφιακό μάτι” της – Οι επιχειρήσεις που μπαίνουν στο μικροσκόπιο
Σε χώρους δεξιώσεων και πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως είναι τα εταιρικά πάρτι ή.