

Η “όρεξη” της Κίνας για πετρέλαιο αναμένεται να αυξήσει τη ζήτηση κατά 500.000 βαρέλια ημερησίως, μετά την άρση των περιορισμών για τον κορονοϊό, δήλωσε στο Sky News Arabia ο γενικός γραμματέας του OPEC Haitham al-Ghais από το Νταβός.
Η ζήτηση από την Ινδία και την Κίνα θα μπορούσε να αντισταθμίσει τη συρρίκνωση που αναμένεται από τις ανεπτυγμένες χώρες, πρόσθεσε.
Επιπλέον, ο Al-Ghais επισήμανε ότι είναι ακόμη νωρίς για να εκτιμηθεί ο αντίκτυπος των κυρώσεων στη ρωσική προσφορά πετρελαίου.
Σχετικά Νέα
Νίγηρας: Δώδεκα στρατιώτες σκοτώθηκαν σε επίθεση τζιχαντιστών
Δώδεκα στρατιώτες σκοτώθηκαν σε επίθεση τζιχαντιστών κοντά στα σύνορα με το Μαλί, ανακοίνωσε το.
Νιγηρία: Τουλάχιστον 26 νεκροί από την επίθεση ενόπλων σε αυτοσχέδιο ορυχείο χρυσού
Τουλάχιστον 26 άνθρωποι σκοτώθηκαν την Πέμπτη (24/4) από επίθεση ενόπλων σε αυτοσχέδιο ορυχείο χρυσού.
Ο πρόεδρος Τραμπ αξιώνει δωρεάν διέλευση των αμερικανικών πλοίων από τις διώρυγες του Παναμά και του Σουέζ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αξίωσε χθες Σάββατο να επιτρέπεται στα αμερικανικά πλοία.
Γάζα: Η Χαμάς δηλώνει έτοιμη για συμφωνία απελευθέρωσης των ομήρων και για πενταετή εκεχειρία
Η Χαμάς δήλωσε χθες, Σάββατο (26/4) ότι είναι έτοιμη για μια συμφωνία για την.