

Ο OPEC και οι σύμμαχοι του (OPEC+) θα πραγματοποιήσουν δύο συνεδριάσεις την επόμενη εβδομάδα για τον καθορισμό της πολιτικής τους στον απόηχο της απόφασης των ΗΠΑ να προχωρήσουν, σε συνεργασία και με άλλες χώρες, στην αποδέσμευση στρατηγικών αποθεμάτων προκειμένου να αντιμετωπίσουν το ράλι των τιμών.
Ειδικότερα, ο OPEC θα συνεδριάσει την 1η Δεκεμβρίου μόνο με τα μέλη του και την επομένη μαζί με τους συμμάχους του στο πλαίσιο του OPEC+, όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο δύο πηγές από την ομάδα των παραγωγών.
Ο OPEC+ θα πραγματοποιήσει την συνεδρίαση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης σε επίπεδο υπουργών στις 30 Νοεμβρίου, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ενώ η κοινή τεχνική επιτροπή θα συνεδριάσει στις 29 Νοεμβρίου.
Σχετικά Νέα
Ο όμιλος Volkswagen μιλά για πιθανή μετεγκατάσταση μέρους της παραγωγής της Audi στις ΗΠΑ
Ο όμιλος Volkswagen θα μπορούσε να μετεγκαταστήσει μέρος της παραγωγής της μάρκας Audi στις.
Στο σφυρί 4άστερο ξενοδοχείο στο Γύθειο
Το πολυτελές ξενοδοχείο του Γυθείου “Las Hotel & Spa”, αναμένεται να βγει σύντομα στο.
ΗΠΑ: Επιβάλλουν τέλη για τα κινεζικής κατασκευής πλοία στα αμερικανικά λιμάνια
Οι ΗΠΑ αποκάλυψαν πως σχεδιάζουν να επιβάλουν λιμενικά τέλη στα κινεζικά πλοία σε μια.
BofA: Το μεγάλο rotation συνεχίζεται – Ελπίζουν για Ευρώπη ακόμη οι επενδυτές
Οι προσδοκίες για την παγκόσμια ανάπτυξη υποχωρούν σε ιστορικά χαμηλά, αλλά οι ελπίδες για.