

Tην τοποθέτηση του Pavel Mucha στη θέση του Επικεφαλής Οικονομικών (CFO), στη θέση του Michal Houst, ο οποίος θα αποχωρήσει από την εταιρεία στα τέλη Σεπτεμβρίου 2019, ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ.
Αυτή την περίοδο, ο κύριος Mucha κατέχει τη θέση του Chief Financial Officer στην εταιρεία Sazka Τσεχίας, τον εθνικό πάροχο λοταριών, που αποτελεί μέλος του διεθνούς ομίλου SAZKA Group.
Συνολικά, διαθέτει επαγγελματική εμπειρία 26 ετών, κατέχοντας θέσεις στην οικονομική διεύθυνση εταιρειών συμβούλων, φαρμακευτικών και εταιρειών καταναλωτικών αγαθών. Επιπλέον, διαθέτει επαγγελματική εμπειρία τεσσάρων ετών στον κλάδο των τυ
Σχετικά Νέα
COSMOTE TELEKOM: Νέα εποχή δυνατοτήτων με διεθνές αποτύπωμα
Σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από διαρκείς μεταβολές, ενίσχυση του ανταγωνισμού και επιταχυνόμενη ψηφιακοποίηση,.
Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας – Τουρκίας: «Οραματιζόμαστε ένα κοινό επιχειρηματικό μέλλον»
Μιλώντας στο Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας – Τουρκίας, που διεξήχθη σήμερα, 9 Μαΐου, στην Κωνσταντινούπολη,.
Άνω του 3% τα κέρδη του αργού στην εβδομάδα
Πάνω από 1% αυξήθηκαν οι τιμές του πετρελαίου καθώς η εμπορική συμφωνία των ΗΠΑ.
Wall Street: Πτώση με φόντο τις εμπορικές συνομιλίες ΗΠΑ – Κίνας
Πτωτικά κινούνται οι βασικοί δείκτες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης την Παρασκευή, καθώς οι.