Ομόνοια: Ελεύθερος ο πατέρας που θεωρήθηκε ότι προσπαθούσε να πνίξει το μωρό του

Απαλλάχθηκε και αφέθηκε ελεύθερος στο αυτόφωρο απ’ όπου πέρασε, ο 35χρονος Έλληνας που συνελήφθη στην Ομόνοια το πρωί της Τετάρτης, από άντρες της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών, ύστερα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η 34χρονη σύντροφός του, για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του μωρού τους ενός έτους, την οποία υπέβαλε στο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας του Τμήματος Ασφαλείας Ομόνοιας.

Πρόκειται για ζευγάρι τοξικομανών που διαμένουν σε ξενοδοχείο της περιοχής και έχουν μαζί δύο παιδιά, το μωράκι και ένα ακόμη ανήλικο αγοράκι.

Ο 35χρονος κατελήφθη από διερχόμενους να έχει αρπάξει το παιδάκι από το λαιμό και να έχει χώσει τα δάχτυλά του στο στόμα του και καθώς το έπνιγε έτσι, παρενέβησαν τον ακινητοποίησαν περαστικοί, απελευθέρωσαν το παιδί και κάλεσαν την Αστυνομία που τον συνέλαβε.

Στο αυτόφωρο ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών και θεώρησε πως επειδή το μωράκι έβηξε, ότι είχε καταπιεί κάτι και γι’ αυτό έχωσε τα δάχτυλά του στο στόμα του παιδιού, σε μία προσπάθεια να του αφαιρέσει αυτό που νόμιζε ότι είχε καταπιεί.

Βεβαίως, το παιδί δεν είχε καταπιεί τίποτα, ωστόσο οι ισχυρισμοί του έγιναν δεκτοί και αφέθηκε ελεύθερος. Το ερώτημα παραμένει όμως, για το τι μέλλει γενέσθαι για τα παιδιά που ζουν σε αυτό το περιβάλλον.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα