

Στην σύλληψη δύο αντρών 31 και 33 ετών προχώρησε η αστυνομία στην Ομόνοια, μετά από καταγγελία 24χρονης ότι τη νάρκωσαν και κατόπιν τη βίασαν.
Ειδικότερα, η νεαρή από τη Φιλανδία υποστηρίζει ότι έζησε τη φρίκη σε διαμέρισμα στην Ομόνοια στις 6 Νοεμβρίου όταν ακολούθησε γνωστό της άντρα στο συγκεκριμένο διαμέρισμα .
Σύμφωνα με την καταγγελία της πάντα, εκεί λίγο αργότερα έφτασε ένας ακόμη άγνωστος σε αυτήν άνδρας.
Οι τρεις τους άρχισαν να πίνουν και κάποια στιγμή η κοπέλα ένιωσε έντονη αδιαθεσία, ώσπου από ένα σημείο και μετά δεν θυμόταν τίποτα, ενώ όταν συνήλθε πήγε στο ΑΤ Ομονοίας και κατήγγειλε τον βιασμό της.
Αμέσως άντρες της αστυνομίας αναζήτησαν τους δύο άντρες όπου και τους συνέλαβαν. Εις βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία.
Σχετικά Νέα
Εντός χρονοδιαγράμματος προχωρά η επέκταση του Μετρό στην Καλαμαριά
Την πρόοδο των εργασιών για την ολοκλήρωση της επέκτασης του Μετρό στην Καλαμαριά, τον.
Θεσσαλονίκη: Αυξημένο αριθμό φορέων στρεπτόκοκκου και όχι κρούσματα έδειξαν οι έλεγχοι του ΕΟΔΥ
Αυξημένος αριθμός φορέων και όχι κρουσμάτων στρεπτόκοκκου βρέθηκε στο τμήμα του νηπιαγωγείου, στο οποίο.
Φωτιά στο Μαρκόπουλο: Οι φλόγες καίνε κοντά στην εκκλησία Παναγίας Βαραμπά χωρίς να απειλείται
Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε υπαίθριο χώρο στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, κοντά στην εκκλησία της Παναγίας Βαραμπά..
Λάρισα: Απολογείται ο 50χρονος για την υπόθεση βασανισμού των δύο ανήλικων αδελφών
Στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας οδηγήθηκε το πρωί ο 50χρονος άνδρας που φέρεται να εμπλέκεται.