

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει αύριο, Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 19:00, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Αθήνα, στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» (Τζων Κέννεντυ 116).
Για τη διευκόλυνση των πολιτών που θα χρησιμοποιήσουν το Μετρό, από τις 18:00 και μετά θα αναχωρούν συνεχώς λεωφορεία από τον σταθμό «Άγιος Αντώνιος» προς το κλειστό Περιστερίου, καθώς και μετά το τέλος της συγκέντρωσης για την επιστροφή τους.
Σχετικά Νέα
Tσίπρας σε πρόεδρο Επιτροπής Εξωτερικών Κογκρέσου: «Όχι» σε νέα κούρσα εξοπλισμών – Δυσφορία για τα F-16 στην Τουρκία
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία της αμερικανικής Βουλής.
Ν. Παναγιώτοπουλος: Η Ελλάδα την τελευταία τριετία απέκτησε φωνή διεθνώς και στάθηκε όρθια σε πρωτοφανείς κρίσεις
“Τρία χρόνια διακυβέρνησης της Ελλάδας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η πατρίδα απέκτησε φωνή.
Μ. Βαρβιτσιώτης: Η Γερμανία παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην προάσπιση της ελληνικής κυριαρχίας
Η Γερμανία παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων και της κυριαρχίας της.
Αλ. Χαρίτσης: Η Ελλάδα ήταν απροετοίμαστη για να αντιμετωπίσει την πρωτοφανή ενεργειακή κρίση
«Δυστυχώς η Ελλάδα ήταν απροετοίμαστη για την πρωτοφανή ενεργειακή κρίση», τόνισε ο τομεάρχης Ανάπτυξης.