Ομιλία Μητσοτάκη στους ομογενείς της Γερμανίας – Λίγο πριν από τις τελικές αποφάσεις για τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια

Μεγάλη κινητοποίηση από τα κεντρικά της Ν.Δ. έχει ξεκινήσει ενόψει της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μόναχο για το Συμβούλιο Ασφαλείας την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία για τους ομογενείς της Γερμανίας, όπως γράφει η στήλη big mouth του powergame.gr.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η τριανδρία Γιάννη Μπρατάκου, Παύλου Μαρινάκη και Θανάση Νέζη έχει προχωρήσει πολύ τη «δουλειά» με τα ψηφοδέλτια και βρισκόμαστε πολύ κοντά στις τελικές αποφάσεις του πρωθυπουργού.

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth
Τρέχει και δεν φτάνει (στην κυριολεξία) ο πρόεδρος Μητσοτάκης. Έτσι, στο πλαίσιο της παρουσίας του στο Μόναχο για το Συμβούλιο Ασφαλείας την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία για τους ομογενείς της Γερμανίας. Μαθαίνω, μάλιστα, ότι έχει ξεκινήσει ήδη μεγάλη κινητοποίηση από τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλες αντίστοιχες ομιλίες του πρωθυπουργού στο εξωτερικό. Μια και αναφέρθηκα στη Νέα Δημοκρατία, πληροφορούμαι ότι η τριανδρία Γιάννη Μπρατάκου, Παύλου Μαρινάκη και Θανάση Νέζη έχει προχωρήσει πολύ τη «δουλειά» με τα ψηφοδέλτια και βρισκόμαστε πολύ κοντά στις τελικές αποφάσεις του πρωθυπουργού. Απ’ όσα ακούω, θα έχουμε και αρκετές εκπλήξεις, ενώ το βάρος φαίνεται ότι πέφτει κυρίως στη νέα γενιά και σε δυνατές γυναικείες υποψηφιότητες.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα