

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μετατέθηκαν για το 2021, όμως η επιστημονική κοινότητα προειδοποιεί ότι η διεξαγωγή τους την επόμενη σεζόν ίσως εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την ανακάλυψη εμβολίου για τον κορωνοϊό.
Η πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε στην αναβολή του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος για έναν χρόνο, ωστόσο είναι αρκετοί αυτοί που πιστεύουν ότι χωρίς την ανακάλυψη του εμβολίου, οι Αγώνες δεν μπορούν να γίνουν ούτε το 2021.
Η καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, Ντέβι Σρίνταρ, με δηλώσεις της στο BBC τονίζει ότι δεν είναι ρεαλιστικό να γίνουν οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες το 2021 στο Τόκιο χωρίς να υπάρξει εμβόλιο.
Αντιθέτως, ο πρώην διευθυντής του Οργανισμού Υγείας της Αγγλίας θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις.
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 23 Ιουλίου 2021.
Σχετικά Νέα
Ρωσία: Τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες από την έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, Τρίτη (22/4).
ΟΗΕ: Ο γενικός γραμματέας Αντόνιο Γκουτέρες ξεκινάει στρατηγική αξιολόγηση της UNRWA
Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη (22/4) τον διορισμό του κ. Iαν.
Φιντέλ Κάστρο: «Τι ακριβώς έχει λύσει ο καπιταλισμός;»
Ο Φιντέλ Κάστρο, ο ιστορικός κομμουνιστής ηγέτης της Κούβας, ήταν γνωστός για τις μακροσκελείς.
Ο πάπας Φραγκίσκος αφήνει μια Καθολική Εκκλησία «χωρίς περιορισμούς» αλλά και και διχασμένη – Τα επόμενα βήματα του Βατικανού
Ένας θεσμός όπως η Καθολική Εκκλησία, η οποία έχει ηλικία άνω των 2.000 ετών.