

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μετατέθηκαν για το 2021, όμως η επιστημονική κοινότητα προειδοποιεί ότι η διεξαγωγή τους την επόμενη σεζόν ίσως εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την ανακάλυψη εμβολίου για τον κορωνοϊό.
Η πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε στην αναβολή του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος για έναν χρόνο, ωστόσο είναι αρκετοί αυτοί που πιστεύουν ότι χωρίς την ανακάλυψη του εμβολίου, οι Αγώνες δεν μπορούν να γίνουν ούτε το 2021.
Η καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, Ντέβι Σρίνταρ, με δηλώσεις της στο BBC τονίζει ότι δεν είναι ρεαλιστικό να γίνουν οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες το 2021 στο Τόκιο χωρίς να υπάρξει εμβόλιο.
Αντιθέτως, ο πρώην διευθυντής του Οργανισμού Υγείας της Αγγλίας θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις.
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 23 Ιουλίου 2021.
Σχετικά Νέα
Συναγερμός στη Ρωσία μετά από ισχυρή έκρηξη ανατολικά της Μόσχας
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η περιοχή Βλαντίμιρ της Ρωσίας, ανατολικά της Μόσχας, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε, ανέφερε το.
Λαγκάρντ: Ελπίζω ο Τραμπ να μην απομακρύνει τον Πάουελ
Η Ευρώπη δεν έχει αδικήσει τις ΗΠΑ στο εμπόριο, δήλωσε την Τρίτη η πρόεδρος.
Ρωσία: Ο πρόεδρος Πούτιν ανακοίνωσε μια προσεχή σύνοδο κορυφής με τον Αραβικό Σύνδεσμο
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε σήμερα (22/4) ότι πρόκειται σύντομα να διεξαχθεί.
Αμερικανός απεσταλμένος αναμένεται αυτήν την εβδομάδα στη Μόσχα
Ο Αμερικανός απεσταλμένος Στιβ Γουίτκοφ προβλέπεται να ταξιδέψει αυτήν την εβδομάδα στη Μόσχα, ανακοίνωσε.