

Το κομμάτι της κολύμβησης στο τρίαθλο ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στον ποταμό Σηκουάνα. Ωστόσο, η ποιότητα του νερού έφερε και την αναβολή.
Συγκεκριμένα, το κολυμβητικό σκέλος θα διεξαγόταν την Τρίτη του πρωί (30/7), ωστόσο αναβλήθηκε για την Τετάρτη (31/7). Τα νεότερα τεστ έδειξαν πως η ποιότητα του νερού δεν είναι η κατάλληλη.
Οι προπονήσεις στον Σηκουάνα για το τρίαθλο είχαν αναβληθεί για τον ίδιο λόγο τις προηγούμενες μέρες. Η βροχόπτωση στο Παρίσι έφεραν την μόλυνση των υδάτων και μεγάλο “πονοκέφαλο” στους διοργανωτές.
Η διεξαγωγή αγωνισμάτων στον Σηκουάνα είναι από τα μεγαλύτερα “στοιχήματα” και μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά.
Σχετικά Νέα
Ο Καντάφι είχε προειδοποιήσει την ΕΕ για το πρόβλημα του μεταναστευτικού που η ίδια προκάλεσε
Επιμέλεια: Γιάννα Μυράτ Η πολυετής κρίση του μεταναστευτικού στα νότια σύνορα της Ευρώπης σήμερα.
Κλ. Σέινμπαουμ: Παράδειγμα για τον κόσμο ολόκληρο ο εκλιπών πρώην πρόεδρος της Ουρουγουάης Χοσέ Μουχίκα
Η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούδια Σέινμπαουμ απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη του Ουρουγουανού πρώην.
Σέινμπαουμ: «Παράδειγμα για τη Λατινική Αμερική και για τον κόσμο ολόκληρο» ο εκλιπών πρώην πρόεδρος της Ουρουγουάης
Η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούδια Σέινμπαουμ απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη του Ουρουγουανού πρώην.
Ο Μακρόν δήλωσε πως δεν προτίθεται να προκηρύξει δημοψήφισμα για την αναμόρφωση του συνταξιοδοτικού συστήματος
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, τάχθηκε υπέρ.