

Ο τυφώνας «Eunice» που σαρώνει τη βορειοδυτική Ευρώπη, έφερε σε κατάσταση «πορτοκαλί» συναγερμού την Ολλανδία, οδηγώντας την Eredivisie στην αναβολή της 23ης αγωνιστικής, για λόγους ασφαλείας.
Ήδη από το μεσημέρι της Παρασκευής (18/02) ο τυφώνας προκάλεσε πολύ σοβαρή ζημιά στο στέγαστρο του γηπέδου της Ντεν Χάαγκ, με την ολλανδική κυβέρνηση να ζητάει απ’ τους πολίτες να αποφεύγουν κάθε είδους μετακίνηση, προκειμένου να μην διακινδυνέψουν τη ζωή τους απ’ τους θυελλώδης ανέμους που έχουν προκαλέσει τεράστια προβλήματα σε όλη τη χώρα.
Απ’ το βράδυ της Παρασκευής (18/02) μάλιστα, η ένταση των ανέμων αναμένεται να ενταθεί, με αποτέλεσμα να απαγορευτεί κάθε αθλητική δραστηριότητα.
Σχετικά Νέα
Βερολίνο: Δύο νεαροί “train surfers” έχασαν τη ζωή τους – Δεν πρόλαβαν να αποφύγουν γέφυρα
Δύο νέοι, 17 και 18 ετών, έχασαν χθες τη ζωή τους στην οροφή τρένου.
Ρωσικό στρατοδικείο καταδίκασε Ουκρανό σε κάθειρξη 27 ετών
Σε κάθειρξη 27 ετών καταδικάστηκε από στρατοδικείο της νότιας Ρωσίας ένας Ουκρανός που έχει.
Φον ντερ Λάιεν: Η απειλή της Ρωσίας δε θα εκλείψει – Πρέπει να κάνουμε περισσότερα για την άμυνά μας
Στην ανάγκη ενίσχυσης της άμυνας αλλά και της Ουκρανίας αναφέρθηκε η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής.
Οι Κινέζοι λανσάρουν νέα μόδα στις γνωριμίες – Αναζητούν την αγάπη μέσω… βιντεοκλήσεων
Μια νέα τάση στις γνωριμίες έρχεται από τη μακρινή Κίνα αφού χιλιάδες νέοι και.