Όλγα Κεφαλογιάννη: Υποδέχτηκε την Πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας στην Κέρκυρα

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, υποδέχθηκε την πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ελλάδα με αφορμή τον εορτασμό του Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας – Ιαπωνίας 2024, αλλά και την επέτειο των 125 χρόνων από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Ειδικότερα, η πριγκίπισσα Κάκο αφίχθη στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας και το απόγευμα, συνοδεία της Υπουργού Τουρισμού, μετέβη στο Δημαρχείο της πόλης όπου τις υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Στέφανος Πουλημένος.

Περιήγηση στην Παλιά πόλη για την πριγκίπισσα Κάκο

Μετά από ολιγόλεπτη ξενάγηση στους χώρους του Δημαρχείου, η Πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας, η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Δήμαρχος κος Στέφανος Πουλημένος περιηγήθηκαν στην Παλιά Πόλη της Κέρκυρας, περπάτησαν στον κεντρικό πεζόδρομο της Νικηφόρου Θεοτόκη, σταμάτησαν για λίγο στον προαύλιο χώρο του Αγίου Σπυρίδωνα και κατέληξαν στον πεζόδρομο του Λιστόν απ’ όπου αναχώρησε η ιαπωνική αποστολή.

Αύριο το πρωί (30/5) η κα Όλγα Κεφαλογιάννη θα συναντηθεί με την Πριγκίπισσα Κάκο στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής της στην Ελλάδα, ενώ το μεσημέρι η Υπουργός Τουρισμού θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν της.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα