

Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς διαβεβαίωσε την Ουκρανία για την απόλυτη στήριξη που έχει από τη Γερμανία και την Ευρωπαική Ένωση.
Η δήλωση Όλαφ Σολτς για την Ουκρανία έρχεται μετά το θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο.
«Κανείς δεν θέλει την ειρήνη περισσότερο από ό,τι οι πολίτες της Ουκρανίας! Για αυτό εργαζόμαστε προς έναν κοινό δρόμο για μια διαρκή και δίκαιη ειρήνη. Η Ουκρανία μπορεί να βασίζεται στην Γερμανία – και στην Ευρώπη», έγραψε ο καγκελάριος σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ».
Σχετικά Νέα
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.
ΗΠΑ: Η δημοτικότητα του Τραμπ υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο μετά την επιστροφή του στο Λευκό Οίκο
Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μειώθηκε οριακά, πάντως υποχώρησε στο χαμηλότερο.
ΗΠΑ: Τα μέλη της Ακαδημίας Κινηματογράφου θα υποχρεώνονται στο εξής να βλέπουν τις υποψήφιες ταινίες για να τις βραβεύουν με Όσκαρ
Η Ακαδημία Κινηματογράφου που απονέμει τα βραβεία Όσκαρ ανακοίνωσε σήμερα ότι τροποποιεί τους κανόνες.