Όλα όσα έγιναν στο διακομματικό «τσιμπούσι» (Βίντεο)

Τον ρόλο της οικοδέσποινας ανέλαβε την περασμένη Τρίτη η Ντόρα Μπακογιάννη κάνοντας το τραπέζι σε βουλευτές όλων των κομμάτων που συμμετέχουν στη συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Το διακομματικό «τσιμπούσι» έλαβε χώρα στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στη Γλυφάδα και στόχο είχε να έρθουν κοντά τα μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία είναι και επικεφαλής της Αντιπροσωπείας, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοιου είδους τραπέζι στο σπίτι της. Μάλιστα, επιμελήθηκε η ίδια το μενού επιλέγοντας κρητικές γεύσεις.

«Γιώργο, εδώ τρώμε» 

Το μενού, μεταξύ άλλων, περιείχε γιουβέτσι, μελιτζάνες με τυριά, γουρουνόπουλο και διάφορες σαλάτες. Οι καλεσμένοι ήπιαν τσικουδιά, ενώ για επιδόρπιο απόλαυσαν μους σοκολάτας και σφακιανές πίτες.

Μάλιστα, η Φωτεινή Πιπιλή, μιλώντας στο κανάλι του Alpha, αποκάλυψε έναν αστείο διάλογο που είχε με τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος ήταν επίσης καλεσμένος.

«…Του λέω κάποια στιγμή «Γιώργο να σου ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα, γιατί εσύ δεν έρχεσαι συχνά στο σπίτι της Ντόρας». Με κοίταγε ο Γιώργος. «Εδώ τρώμε. Εδώ δεν έχει πράσινα τσάγια». Γέλασε και ο Γιώργος και μου λέει «όχι, όχι Φωτεινή είμαι προετοιμασμένος»», είπε η Φωτεινή Πιπιλή.

Στο τραπέζι κάθισαν ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, ο Τάσος Χατζηβασιλείου, ο Δημήτρης Καιρίδης και η Λιάνα Κανέλλη.

Στόχος της συνάντησης να αποτελούν μια ενωμένη ομάδα για την υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων της χώρας στο εξωτερικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Σχετικά Νέα