

Σοβαρές αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον του ίδιου του κόμματος και την κάθοδό του στις επικείμενες εθνικές εκλογές, αναμένεται να λάβουν τις επόμενες μέρες οι ΑΝΕΛ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος, θα συγκαλέσει τις επόμενες μέρες τα κομματικά όργανα, με τη συμμετοχή των βουλευτών και της Εκτελεστικής Επιτροπής προκειμένου να γίνει αναλυτική συζήτηση και να ληφθούν οι σχετικές δύσκολες αποφάσεις.
Πάντως την βαριά ατμόσφαιρα που έχει διαμορφωθεί για τον πάλαι ποτέ κυβερνητικό εταίρο από το άσχημο αποτέλεσμα της κάλπης (με μόλις 0,8%), επέτειναν και οι δημόσιες χθεσινές αναφορές του κ. Καμμένου στο twitter, που άφηναν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
«Ο Ελληνικός Λαός αποφάσισε δημοκρατικά, ευχαριστώ όσους αγωνίστηκαν μαζί μας, εργάστηκα με μόνο γνώμωνα το συμφέρον της Πατρίδας, ο Θεός να προστατεύσει την Ελλάδα», ανάφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Σε κάθε περίπτωση και βάσει των πληροφοριών, τα πάντα αναμένεται να έχουν ξεκαθαρίσει μέσα στην ερχόμενη βδομάδα.
Σχετικά Νέα
Φειδίας Παναγιώτου για το ταξίδι στη Μόσχα: «Οι Ρώσοι είναι αδέρφια μας» – Γεωργιάδης: «Τι ακριβώς εκπροσωπείτε;»
«Οι Ρώσοι είναι αδέρφια μας», δηλώνει ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου για το ταξίδι του στη Μόσχα την.
Β. Κικίλιας: Δέσμευση για στήριξη των ναυαγοσωστών προκειμένου να υπάρχουν όλο και περισσότεροι στις παραλίες
«Θα είμαι συμμέτοχος και αρωγός στην προσπάθειά σας και στον αγώνα σας, προκειμένου να.
Π. Μαρινάκης για πόρισμα ΕΜΠ: Καταρρέει με κρότο το αφήγημα της συγκάλυψης
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, αντέδρασε στο πόρισμα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από τον.
Άμεση χρηματοδότηση για την ανομβρία στα ελληνικά νησιά ζητά ο Αυτιάς
Με ερώτησή του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αυτιάς, ως.