Ολ. Γεροβασίλη: Τα στοιχεία για την παραβατικότητα διαψεύδουν την Ν.Δ.

Βολές κάτα της Ν.Δ., την οποία και κατηγορεί ότι επενδύει «στην καλλιέργεια του φόβου, επιλέγει να τρομοκρατεί, μεγεθύνοντας τα προβλήματα» εξαπολύει η Όλγα Γεροβασίλη και σημειώνει πως τα πραγματικά στοιχεία για την παραβατικότητα διαψεύδουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υπουργός Προστασίας του Πολίτη και υποψήφια στο νομό ‘Αρτης, με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, εξηγεί: «Ο λόγος της Ν.Δ. περιστρέφεται εμμονικά γύρω από το φόβο. Φόβος του ξένου, φόβος των μεταναστών, φόβος του διαφορετικού, του ‘Αλλου, φόβος όλων για όλους και για όλα».

Όπως λέει τα στοιχεία δείχνουν μείωση των ανθρωποκτονιών, των ληστειών, των κλοπών και των διαρρήξεων. Όπως επισημαίνει επίσης, «η χώρα μας είναι ασφαλής, κι αυτό αναγνωρίζεται διεθνώς, παρά την προσπάθεια της ΝΔ να τη δυσφημίσει. Αυτό δεν το λέμε εμείς, το ανακοινώνουν διεθνείς οργανισμοί». Συγχρόνως, ρίχνει το «γάντι» στον Κυρ. Μητσοτάκη για τα Εξάρχεια, το πανεπιστημιακό άσυλο, τις προσλήψεις στην αστυνομία.

Παράλληλα αναφέρεται στη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη -αυτοδυναμία ή επαναληπτικές εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο- λέγοντας ότι: «η τοποθέτηση αυτή αποδεικνύει την ανησυχία του κ. Μητσοτάκη που διαπιστώνει ότι η μάχη των εθνικών εκλογών είναι ακόμη ανοιχτή και τίποτα δεν είναι διασφαλισμένο, και παράλληλα αναιρεί τα όσα έλεγε περί εθνικής συνεννόησης, ενότητας, επιλογής συνεργασιών».

Σχετικά Νέα