

Την προσφυγή στη βάση του κόμματος με απόφαση του Στ. Κασσελάκη, προκρίνει η Όλγα Γεροβασίλη, ως λύση στο σημερινό αδιέξοδο του ΣΥΡΙΖΑ
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ, η κ. Γεροβασίλη, ανέφερε μεταξύ άλλων:
Οι ηγέτες μπορούν να ενώνουν να αντιμετωπίζουν τις κρίσεις με θαρραλέες αποφάσεις αλλά οι κινήσεις αντιπερισπασμού δεν βοηθούν και αφήνουν παγερά αδιάφορη την κοινωνία.
Για την αλλαγή του ονόματος που πρότεινε ο Κασσελάκης, η βουλευτής είπε “οι συμβολισμοί έχουν το ρόλο τους. Εκτιμώ ότι σήμερα ξετυλίγεται μια ατζέντα με την οποία πρέπει να κριθεί”.
Ερωτηθείσα εάν υπάρχει αντίκτυπος στην κοινωνία από τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στον ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά ότι “συρρικνώνεται το κόμμα, η κοινοβουλευτική ομάδα και διχάζεται η κοινωνία, με ευθύνη του προέδρου”.
Σχετικά Νέα
Χρηματοδοτικά εργαλεία για τις αμυντικές δαπάνες: Τι απάντησαν για το θέμα Μητσοτάκης και Μερτς στον ανταποκριτή του ΕΡΤΝews
Κρίσιμα ευρωπαϊκά ζητήματα, όπως η ΄άμυνα και η ανταγωνιστικότητα, οι επενδύσεις και το μεταναστευτικό,.
Θ. Κοντογεώργης για πόρισμα ΕΜΠ για τα Τέμπη: Κάθε πολίτης μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, ελπίζω και η αντιπολίτευση
Από το πόρισμα του καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Δημήτρη Καρώνη για τη σιδηροδρομική.
Στο Βερολίνο ο Κ. Μητσοτάκης – Live οι δηλώσεις με τον Φρίντριχ Μερτς
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στην καγκελαρία, όπου τον υποδέχθηκε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς..
Απάντηση ΠΑΣΟΚ σε Μαρινάκη: «Το τέλος στην κυβερνητική χυδαιότητα θα μπει όταν πάψει να είναι κυβέρνηση η ΝΔ»
Σφοδρή ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ μετά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη.