

Aκόμα έξι γυναίκες κατήγγειλαν τη δράση του 22χρονου επιδειξία, που συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη. Μάλιστα, μια από τις κοπέλες κατέθεσε ηλεκτρονικά καθώς βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στην Κύπρο.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μπαμ στο ρεπορτάζ», ο 22χρονος ακολουθούσε τις περισσότερες κοπέλες με ακάλυπτο το μόριο του, άλλες τις στρίμωξε στο ασανσέρ, ενώ σε μία περίπτωση φέρεται να αυτοικανοποιήθηκε στην πλάτη μιας 28χρονης την ώρα που εκείνη περίμενε στη στάση του λεωφορείου, στην Καλλιθέα.
Η νεαρή γυναίκα αναφέρει στην κατάθεσή της πως ενώ περίμενε το λεωφορείο στη στάση για να πάει στη δουλειά της, ο 22χρονος την πλησίασε και χωρίς να το καταλάβει αυνανιζόταν πίσω του. «Άκουσα σχεδόν την ανάσα του. Καθώς με είχε πλησιάσει πάρα πολύ, είχε ήδη ικανοποιηθεί πάνω μου, χωρίς καν να προλάβω να αντιδράσω. Του είπα μόνο: “Τι κάνεις εκεί ρε!”. Δεν τρόμαξε, κουμπώθηκε και έφυγε ανενόχλητος», περιγράφει η 28χρονη.
Σχετικά Νέα
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.