Οικονόμου: Από τη στιγμή που ο Ερντογάν έθεσε άλλα ζητήματα, προτίμησα να αποχωρήσω

Στην αποχώρησή του από την τελετή εγκαινίων εγκατάστασης του αγωγού ΤΑΝΑΡ, στα Ύψαλα της Τουρκίας, μετά από τις δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Δημήτρης Οικονόμου.

«Ήμουν ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στα εγκαίνια του αγωγού ΤΑΝΑΡ. Από τη στιγμή που ο κ. Ερντογάν έθεσε άλλα ζητήματα, προτίμησα να αποχωρήσω», σημείωσε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Δημήτρης Οικονόμου, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, σε εκδήλωση για τα εγκαίνια εγκατάστασης του αγωγού ΤΑΝΑΡ, στα  Ύψαλα της Τουρκίας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε ότι αποχώρησε αμέσως μόλις έγινε η δήλωση του κ. Ερντογάν για την Ανατολική Μεσόγειο.

Παράλληλα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, τόνισε ότι «όσο η εκδήλωση έμεινε στο συγκεκριμένο θέμα, δεν υπήρχε κανένα θέμα».

«Μόλις, όμως, έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις ο Τούρκος πρόεδρος οι οποίες ξέφυγαν από το αντικείμενο της παρουσίας μας εκεί, θεώρησα πως δεν είχε καμία σχέση με τα εγκαίνια του αγωγού και αποφάσισα να αποχωρήσω», συμπλήρωσε.

Επεσήμανε, δε, πως, όταν ρωτήθηκε γιατί αποχωρεί, απάντησε ότι δεν μπορεί να παραμείνει.

Σχετικά Νέα