

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες (Unrwa) κατήγγειλε σήμερα “μια επίθεση στην παιδική ηλικία” μετά το κλείσιμο από τις ισραηλινές αρχές των έξι σχολείων για τα παιδιά των Παλαιστινίων, τα οποία διαχειρίζεται η υπηρεσία αυτή στην προσαρτημένη Ανατολική Ιερουσαλήμ.
“Μια επίθεση στην παιδική ηλικία, μια επίθεση στην εκπαίδευση”, έγραψε ο Φιλίπ Λαζαρινί στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χ.
“Να κάνουν επιδρομή στα σχολεία και τα να υποχρεώνουν να κλείσουν συνιστά κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου. Τα σχολεία αυτά είναι απαραβίαστες εγκαταστάσεις των Ηνωμένων Εθνών” πρόσθεσε.
Σχετικά Νέα
Η Ισημερινή Γουινέα συζητά με τις ΗΠΑ την υποδοχή μεταναστών υπό απέλαση
Ο αντιπρόεδρος της Ισημερινής Γουινέας, ο Τεοντόρο Νγκέμα Ομπιάνγκ, επιβεβαίωσε αυτή την εβδομάδα ότι.
Ουκρανία: «Φάρσα» η κατάπαυση του πυρός 72 ωρών που ζήτησε ο Πούτιν – Πάνω από 700 ρωσικές επιθέσεις
Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις παραβίασαν την τριήμερη κατάπαυση του πυρός που ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
Ινδικός στρατός: Πακιστανικές δυνάμεις εξαπέλυσαν τη νύχτα μαζικές επιθέσεις με drones και πυρομαχικά
Ο Ινδικός Στρατός ανακοίνωσε ότι τη νύχτα μεταξύ 8 και 9 Μαΐου 2025, οι.
Η Κίνα ζητά από τους υπηκόους της να εγκαταλείψουν αμέσως το εμπόλεμο Σουδάν
Η πρεσβεία της Κίνας στο Σουδάν κάλεσε χθες Πέμπτη τους Κινέζους υπηκόους να εγκαταλείψουν.