

Τον θαυμασμό και την αναγνώριση εισέπραξε από τα Κροατικά μέσα ενημέρωσης η μητέρα του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσουρή, για την παρουσία της χθες Σάββατο στον αγώνα ΑΕΚ – Ντιμανό Ζάγκρεμπ.
«Δεν της ήταν εύκολο, αλλά ήταν εκεί. Ήταν παρούσα», γράφει η DNEVICH ενώ η Τelegram σημειώνει πως «συγκινητική στιγμή στα αποδυτήρια της ΑΕΚ όταν η μητέρα του Μιχάλη μαζί με τον θείο του πήγαν να συγχαρούν τους παίκτες».
«Η ΑΕΚ είχε βοήθεια εξ ουρανού, αυτή του δολοφονημένου οπαδού της», υπογραμμίζει και η κροατική εφημερίδα Index για τη νίκη της ΑΕΚ.
Σχετικά Νέα
Σοκάρει η κατάθεση της 22χρονης στα Εξάρχεια – «Φώναζε σεξ»
Για τα όσα έζησε τη στιγμή της απόπειρας βιασμού από έναν 37χρονο Σύρο στα.
Ποιος έστειλε το μήνυμα φάρσα για τη βόμβα στη Βουλή – Κάτοικος Θεσσαλονίκης ο δράστης
Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της κακόγουστης φάρσας με το απειλητικό μήνυμα για βόμβα στη Βουλή.
Πρωτομαγιά: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα – Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί
Στο πλαίσιο διεξαγωγής εορταστικών εκδηλώσεων της Εργατικής Πρωτομαγιάς, στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας,.
Πάτρα: Ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση 3 κατηγορούμενοι για τη φονική παράσυρση της 47χρονης ναυτικού
Ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, ο πλοίαρχος, ο.