

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καλεί τον πρέσβη της Ρωσίας στις ΗΠΑ προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το περιστατικό με τη συντριβή αμερικανικού drone στη Μαύρη Θάλασσα μετά από σύγκρουση με ρωσικό μαχητικό.
Όπως έγινε γνωστό, το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ σε άμεσες επαφές με Ρώσους αξιωματούχους σε ανώτερο επίπεδο μετέφερε την έντονη διαμαρτυρία του, ενώ ο Αμερικανός πρέσβης στη Ρωσία, όπως έγινε γνωστό, μετέφερε αυστηρό μήνυμα στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
Επιπλέον, όπως κατέστησε σαφές ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Νεντ Πράις, ανακοίνωσε ότι ενημέρωσε συμμάχους και εταίρους για το συμβάν στη Μαύρη Θάλασσα.
Σχετικά Νέα
Πάπας Φραγκίσκος: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του – Δείτε LIVE
Πιστοί από ολόκληρο τον πλανήτη έχουν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί σήμερα, Τετάρτη να.
Εμπλοκή στις συνομιλίες για την Ουκρανία στο Λονδίνο
Οι συνομιλίες που πραγματοποιούνται στο Λονδίνο, με στόχο την επίτευξη κατάπαυσης του πυρός μεταξύ.
Η Άγκυρα ετοιμάζει δύο μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
Δύο μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις πρόκειται να διεξαχθούν τον Μάιο σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.
Τραμπ: Οι δασμοί στην Κίνα θα μειωθούν σημαντικά, αλλά όχι στο μηδέν
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες Τρίτη ότι δεν σκοπεύει να αποπέμψει τον.