Οι «Επαναστατημένοι αναρχικοί» ανέλαβαν την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στο Γκάζι

Πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση σε κλειστό νυχτερινό, επί της οδού Πειραιώς στο Γκάζι, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

«Ο ήχος της βόμβας έγινε αισθητός από πολλές γειτονικές περιοχές του ιστορικού κέντρου και αυτό από μόνο του επίσης αποτελεί ένα ακόμα ξεκάθαρο μήνυμα προς ολόκληρη την τουριστική βιομηχανία του AIRBNB η οποία δεν διαφέρει από τις πρακτικές της μαφίας καθώς εξωθεί τον κόσμο στην απόγνωση», σημειώνουν στο κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοδελίδα athens.indymedia.org.

Η ανάληψη ευθύνης

«Ανάληψη ευθύνης για τη βομβιστική ενέργεια στο κτίριο 109 στην Πειραιώς από Revolutionary anarchist armed strugglers (GANA)

Στις 2 Οκτωβρίου, γύρω στις 2 το βράδυ, τοποθετήσαμε εκρηκτικό μηχανισμό στο κτίριο 109 στην Πειραιώς, στην Αθήνα, ο οποίος ενεργοποιήθηκε μέσω τηλεφώνου. Ο λόγος που κάναμε τον μηχανισμό να λειτουργήσει τηλεφωνικά, ήταν μόνο για να έχουμε τον έλεγχο της έκρηξης της βόμβας έτσι ώστε να μην χτυπηθούν περαστικοί που ίσως να περνούσαν από το σημείο εκείνη την ώρα.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΑΣ

1) Το κτίριο 109 στην Πειραιώς ήταν κλαμπ της μαφίας, στο οποίο λάμβανε χώρα μια τεράστια μπίζνα τράφικινγκ γυναικών από τα βαλκάνια προς την Ελλάδα και τούμπαλιν, μια όντως μεγάλη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν ενεργά και πολιτικοί φασίστες καριέρας.

2) Το κέντρο των Αθηνών και ιδιαιτέρως η τουριστική περιοχή του λεγόμενου ιστορικού κέντρου, είναι η πιο καλά φυλασσόμενη περιοχή των Αθηνών, εκεί δηλαδή όπου η αντιτρομοκρατική υπηρεσία έχει 24ωρη παρουσία, οπότε με την υλοποίηση αυτής μας της πράξης, στέλνουμε ένα μήνυμα στο ελληνικό κράτος ότι έχουμε την ικανότητα να διεισδύσουμε και να χτυπήσουμε στόχους όχι μόνο στα Εξάρχεια αλλά και σε άλλα μέρη της Αθήνας.

3) Επιπλέον ο ήχος της βόμβας έγινε αισθητός από πολλές γειτονικές περιοχές του ιστορικού κέντρου και αυτό από μόνο του επίσης αποτελεί ένα ακόμα ξεκάθαρο μήνυμα προς ολόκληρη την τουριστική βιομηχανία του AIRBNB η οποία δεν διαφέρει από τις πρακτικές της μαφίας καθώς εξωθεί τον κόσμο στην απόγνωση του ανέστιου: Τουρίστες του AIRBNB, Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ.

Αυτή λοιπόν είναι η φωνή όλων των καταπιεσμένων ανθρώπων για τους οποίους είναι ξεκάθαρο ότι η κοινωνική επανάσταση θα έρθει μόνο μέσα από τον ένοπλο επαναστατικό αγώνα.

Επαναστατημένοι αναρχικοί ένοπλοι αγωνιστές (GANA) 3/10».

Σχετικά Νέα