

Η ελληνική παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι» πλησιάζει προς το τέλος της και το Σάββατο (10/08) κατά τη 15η και προτελευταία ημέρα των Αγώνων, η ελληνική αποστολή θα εκπροσωπηθεί σε τρία αθλήματα.
Στις 20:00 η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου συνεχίζουν στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το πρόγραμμά τους στο ελεύθερο ντουέτο, μετά το τεχνικό ντουέτο της Παρασκευής (09/08).
Τέλος, στις 20:40 η Ελίνα Τζένγκο θα συμμετάσχει στον τελικό του ακοντισμού γυναικών με στόχο μία μεγάλη επίδοση, κοντά στο προσωπικό της ρεκόρ (68,81μ.), που θα τη φέρει όσο το δυνατόν πιο κοντά στα μετάλλια.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών την 15η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού έχει ως εξής:
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
10:00 Αγώνες κατάταξης 7-8: Ελλάδα-Καναδάς 19-10
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
20:00 ελεύθερο ντουέτο: Ευαγγελία Πλατανιώτη / Σοφία Μαλκογεώργου
ΣΤΙΒΟΣ
20:40 τελικός ακοντισμού: Ελίνα Τζένγκο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Δήμος Αθηναίων: Οι δράσεις στον Λόφο του Στρέφη δεν έχουν καμία σχέση με τις μολότοφ στα Εξάρχεια
«Κάποιοι στη δημόσια συζήτηση σήμερα, στον απόηχο των επεισοδίων βίας στα Εξάρχεια, επιχειρούν, διαστρεβλώνοντας την.
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου: Ασημένιος ο Καραλής με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στα 6,05 μ.
«Πέταξε ψηλά» ο Εμμανουήλ Καραλής στο Νάντζινγκ της Κίνας κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο κόντρα στον Αρμάντ Ντουμπλάντιςστον τελικό του άλματος.
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου: Με άνεση ο Καραλής πέρασε τα 6,05 – Συναγωνίζεται με τον Ντουμπλάντις για το χρυσό
Σε μεγάλη φόρμα βρίσκεται ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος εξασφάλισε το αργυρό μετάλλιο και συνεχίζει για το χρυσό.
Η Ελλάδα κατέθεσε φάκελο υποψηφιότητας για τη διοργάνωση του Eurobasket 2029
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης γνωστοποίησε την πρόθεσή της να διοργανώσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ.