Οι αλλαγές στα ψηφοδέλτια του ΜέΡΑ25

Ανακατατάξεις στα ψηφοδέλτια του ΜέΡΑ25 ανακοίνωσε ο Γ. Βαρουφάκης ο οποίος αποφάσισε στις εκλογές της 25ης Ιουνίου Ιουνίου να είναι υποψήφιος στο Νότιο Τομέα Αθηνών, στην Α’ Αθήνας και Α’ Θεσσαλονίκης.

Η Σοφία Σακοράφα θα παραμείνει επικεφαλής στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ο Δημήτρης Στρατούλης μετακινείται στην Β’ Πειραιά. Ο Καθηγητής Νίκος Θεοχαράκης θα είναι στην δεύτερη θέση του Νότιου Τομέα Αθηνών, ενώ την δεύτερη θέση στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας καταλαμβάνει η Πάολα Ρεβενιώτη. Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου μετακινείται στη δεύτερη θέση της Α’ Θεσσαλονίκης, ενώ την τέταρτη θέση στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας καταλαμβάνει ο Μιχάλης Κριθαρίδης.

Στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας εντάσσεται και η Νένα Βενετσάνου. Στην τελευταία, τιμητική, θέση στην Α’ Αθήνας θα είναι ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης, όπως επίσης, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Κατασκευή του Μετρό Θεσσαλονίκης Μάκης (Θωμάς) Μιχαλόπουλος, στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Ο Καθηγητής Γιάννης Κουζής και η Αλέκα Μακρή, στην τελευταία και προτελευταία θέση αντιστοίχως, στο Βόρειο Τομέα Αθηνών. Ενώ η Νάντια Βαλαβάνη θα βρίσκεται στην τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο του νομού Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα