

Ανακατατάξεις στα ψηφοδέλτια του ΜέΡΑ25 ανακοίνωσε ο Γ. Βαρουφάκης ο οποίος αποφάσισε στις εκλογές της 25ης Ιουνίου Ιουνίου να είναι υποψήφιος στο Νότιο Τομέα Αθηνών, στην Α’ Αθήνας και Α’ Θεσσαλονίκης.
Η Σοφία Σακοράφα θα παραμείνει επικεφαλής στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ο Δημήτρης Στρατούλης μετακινείται στην Β’ Πειραιά. Ο Καθηγητής Νίκος Θεοχαράκης θα είναι στην δεύτερη θέση του Νότιου Τομέα Αθηνών, ενώ την δεύτερη θέση στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας καταλαμβάνει η Πάολα Ρεβενιώτη. Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου μετακινείται στη δεύτερη θέση της Α’ Θεσσαλονίκης, ενώ την τέταρτη θέση στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας καταλαμβάνει ο Μιχάλης Κριθαρίδης.
Στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας εντάσσεται και η Νένα Βενετσάνου. Στην τελευταία, τιμητική, θέση στην Α’ Αθήνας θα είναι ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης, όπως επίσης, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Κατασκευή του Μετρό Θεσσαλονίκης Μάκης (Θωμάς) Μιχαλόπουλος, στην Α’ Θεσσαλονίκης.
Ο Καθηγητής Γιάννης Κουζής και η Αλέκα Μακρή, στην τελευταία και προτελευταία θέση αντιστοίχως, στο Βόρειο Τομέα Αθηνών. Ενώ η Νάντια Βαλαβάνη θα βρίσκεται στην τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο του νομού Ηρακλείου.
Σχετικά Νέα
Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας – Ιταλίας στη συνάντηση Δένδια με τον Ιταλό ομόλογό του
Λίγο πριν την κατ’ ιδίαν συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι στη Villa Pampili στη.
Κ.Χατζηδάκης: 5 άξονες πρωτοβουλιών για την οδική ασφάλεια
Εντός του Μαΐου θα κατατεθεί για ψήφιση στη Βουλή ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας,.
Χ.Δήμας: Τον Φεβρουάριο του 2026 το μετρό στην Καλαμαριά – Πάνω από το 20% η πρόοδος του Flyover
Τα εμβληματικά έργα που υλοποιούνται στη Θεσσαλονίκη και τον κομβικό ρόλο της Κεντρικής Μακεδονίας.
Α.Σκέρτσος: Το δημογραφικό ζήτημα και το παράδοξο της ευημερίας
Δέκα πολιτικές για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος στη χώρα μας παρέθεσε ο υπουργός.