

Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών θα ψηφίσει αργότερα σήμερα επί του σχεδίου ψηφίσματος που κατέθεσαν οι ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.
Οι ΗΠΑ οριστικοποίησαν το κείμενο της πρότασης χθες Κυριακή μετά από έξι ημέρες διαπραγματεύσεων μεταξύ των 15 κρατών μελών του ΣΑ.
Δεν έχει καταστεί σαφές αν η Ρωσία και η Κίνα – μόνιμα μέλη του ΣΑ – θα ασκήσουν βέτο επί του σχεδίου.
Σχετικά Νέα
ΕΕ: Τον «σκιώδη στόλο» του Πούτιν στοχεύει το προτεινόμενο 17ο πακέτο κυρώσεων
Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, παρουσίασε σήμερα στην τηλεδιάσκεψη της.
Πηγές Τουρκικού ΥΠΕΞ: Η Τουρκία είναι έτοιμη να αναλάβει το καθήκον επίβλεψης μιας πιθανής εκεχειρίας στην Ουκρανία
Η Τουρκία είναι έτοιμη να αναλάβει το καθήκον επίβλεψης μιας πιθανής εκεχειρίας στην Ουκρανία.
Eurovision: Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ ξεσπά εναντίον της Μαρίνας Σάττι – «Ήταν ανάμεσα στους πιο αηδιαστικούς διαγωνιζόμενους»
H τραγουδίστρια Eden Golan, εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision 2024 περιγράφει την σκληρότητα που ισχυρίζεται πως.
Τελεσίγραφο Τραμπ και Ευρωπαίων ηγετών σε Ρωσία για την εκεχειρία
Σε εκεχειρία 30 ημερών χωρίς όρους από τις 12 Μαΐου, συμφώνησαν σήμερα Σάββατο (10/5).