

Σε οχτώ συλλήψεις προχώρησαν το τελευταίο 48ωρο, αστυνομικοί σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα και Κεφαλονιά, κατά τη διάρκεια ελέγχων για την εφαρμογή της νομοθεσίας που αφορά τη λειτουργία των καταστημάτων.
Συγκεκριμένα, στον Λαγάνα και το Καλαμάκι Ζακύνθου συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι καταστημάτων, κατά περίπτωση, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου και διατάραξη.
Στην Κέρκυρα
Στην πόλη της Κέρκυρας συνελήφθησαν δύο υπεύθυνοι καταστημάτων, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου, διατάραξη και παραβίαση ωραρίου μουσικής.
Τέλος, στην Κεφαλονιά συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα, ιδιοκτήτης και υπεύθυνος σε αντίστοιχα καταστήματα, κατά περίπτωση, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου, διατάραξη και στέρηση πιστοποιητικού υγείας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 14χρονη μετά από συμπλοκή ανηλίκων – Συνελήφθη συνομήλική της
Ένα περιστατικό βίας με ανήλικους εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας αναστάτωση.
Σέρρες: Νεκρός άνδρας σε τροχόσπιτο στην παραλία των Νέων Κερδυλλίων
Νεκρός μέσα σε τροχόσπιτο στην παραλία των Νέων Κερδυλλίων στις Σέρρες βρέθηκε ένας άνδρας.
Λέσβος: Σε εξέλιξη φωτιά στον Προφήτη Ηλία Μυτιλήνης – Χωρίς ρεύμα η ευρύτερη περιοχή
Φωτιά ξέσπασε στον προφήτη Ηλία στις Καμάρες στις παρυφές της πόλης της Μυτιλήνης. Άμεση.
Σχέδιο επαναλειτουργίας των ιαματικών λουτρών Θέρμης- Πρόσκληση ενδιαφερόμενων επενδυτών από το δήμο Θεσσαλονίκης
Τα Ιαματικά Λουτρά Θέρμης… ένα ανενεργό στολίδι για περισσότερα από 15 χρόνια. Μέσα σε.