

Είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις μεγάλες καταστροφές των πυρκαγιών στην Ελλάδα, συγκεντρώνει το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ, σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Οργανισμού, σημειώνοντας σε σχετική ανακοίνωση ότι στέκεται δίπλα στους πυρόπληκτους εκφράζοντας εμπράκτως την αλληλεγγύη του.
Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται στα δύο αμαξοστάσια του ΟΑΣΘ, στη Σταυρούπολη και στο Φοίνικα.
«Είναι ευθύνη όλων μας να συνδράμουμε τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας», δηλώνει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας.
«Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ έχει μακρά και διαχρονική παράδοση στην προσφορά βοήθειας στο συνάνθρωπο. Καλώ τους συναδέλφους μου για μία ακόμα φορά να προσφέρουν ό,τι μπορούν», τονίζει ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Κατηγορούνται πως βίαζαν τις ανήλικες κόρες τους – Προφυλακίστηκε το ανδρόγυνο
Στη φυλακή οδηγείται αντρόγυνο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες θυγατέρες του..
Τέμπη: «Ηθικός εκτροχιασμός» μετά το πόρισμα Καρώνη – Διχασμένοι οι επιστήμονες, «θύελλα» πολιτικών αντιδράσεων
Σύννεφο σκόνης για την πυρόσφαιρα και τα έλαια σιλικόνης σήκωσε το πόρισμα του καθηγητή.
Αργολίδα: Εντύπωση προκαλεί αράχνη-πασχαλίτσα που εμφανίστηκε στους Μύλους – Πόσο επικίνδυνη είναι
Μία σπάνια άραχνη-πασχαλίτσα εμφανίστηκε στους Μύλους στην Αργολίδα την Τρίτη, 13 Μαΐου, προκαλώντας εντύπωση στους.
Καιρός: Πλησιάζει υποτροπικός αεροχείμαρρος – Πότε θα χτυπήσει την Ελλάδα
Φθινόπωρο θα θυμίζει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά,.