

Ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, έγινε δεκτός από τον βασιλιά Κάρολο στην κατοικία του στην ανατολική Αγγλία αργά το απόγευμα της Κυριακής, 2 Μαρτίου, μετά από τη σύνοδο συμμάχων του Κιέβου που έγινε νωρίτερα στο Λονδίνο, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
Η συνάντηση στο Σάντριγχαμ γίνεται δύο ημέρες μετά από την έντονη διαμάχη μεταξύ του Ουκρανού ηγέτη και του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
Ο βασιλιάς Κάρολος προσκάλεσε τον Τραμπ να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη Βρετανία. Ο Κιρ Στάρμερ παρέδωσε στον Τραμπ την επιστολή πρόσκλησης του Καρόλου κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Βρετανού πρωθυπουργού την περασμένη εβδομάδα στον Λευκό Οίκο. Ο Τραμπ αμέσως αποδέχθηκε την πρόσκληση.
Αν η επίσκεψη πραγματοποιηθεί, ο Αμερικανός πρόεδρος θα γίνει ο πρώτος εκλεγμένος πολιτικός ηγέτης στη σύγχρονη ιστορία που θα γίνει δεκτός για δεύτερη φορά από μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά την επίσημη επίσκεψή του το 2019, στην πρώτη του θητεία.
Σχετικά Νέα
Η Πολωνία κλείνει προξενείο της Ρωσίας, αφού κατηγόρησε τη Μόσχα για δολιοφθορά
Το υπουργείο Εξωτερικών της Πολωνίας ανακοίνωσε σήμερα το κλείσιμο ενός προξενείου της Ρωσίας, αφού.
Η Ουγγαρία ακυρώνει συνομιλίες με την Ουκρανία για τα δικαιώματα μειονοτήτων
Η Ουγγαρία ακύρωσε συνάντηση με την Ουκρανία, με τη συμμετοχή ειδικών στα δικαιώματα μειονοτήτων,.
Νορβηγία: Αποεπενδύει από ισραηλινή εταιρεία λόγω εμπλοκής της σε εποικισμούς στη Δυτική Όχθη
Το νορβηγικό κρατικό επενδυτικό ταμείο, το μεγαλύτερο στον κόσμο με κεφάλαια ύψους περίπου 1,8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων,.
Ουκρανία: Η Ρωσία εξαπέλυσε 108 drones κατά τη διάρκεια της νύχτας μετά το αίτημα για εκεχειρία
Η Ρωσία εξαπέλυσε 108 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones) στη διάρκεια της νύχτας που.